Támogatható ügyek        

Veled együtt felépülünk!

Megkezdődött az építkezés, júniusban a kivitelező átadja az új szárnyat, ahol újabb hat apartmannal, szociális helyiségekkel és a közösségi programok számára nagy nappali helyiséggel bővül a Ház.
TOVÁBB
ÚSZÓINK

FreeDoc

Szeptembertől olyan, a 9. kerületben élő fiatalokat tanítunk fotózni térítésmentesen, akik aktívan szeretnének jelen lenni képeikkel, kifejezve a vágyaikat, véleményüket, kéréseiket, gondolataikat.
TOVÁBB
ÚSZÓINK

Adj egy lélegzetnyi időt

A fogyatékkal élő gyermeket nevelő anyákat támogatjuk oly módon, hogy szabadidőt biztosítunk a számukra kikapcsolódásra, miközben gyermekeikre szakképzett gyermekfelügyelők vigyáznak.
TOVÁBB
ÚSZÓINK

Ráday Korzó

Az őszi 2 napos rendezvénnyel a Belső – Ferencvárosi oktatási és kulturális helyszínek, helyi vállalkozások, civil szervezetek és magánszemélyek mutathatják meg saját értékeiket.
TOVÁBB
ÚSZÓINK

Új Kör FELHAJTÓERŐ

Elkötelezett, cselekvő embereket akarunk támogatni, hogy közösségi alapítványt hozzanak létre saját környezetükben. 8 szervezőcsoport felkészülésére fordítjuk az összegyűjtött pénzt.
TOVÁBB
ÚSZÓINK

Fix Pont

Mint a Swimathont szervező házigazdák, idén is a kiszámítható, biztonságos és egyben kísérletező működésünkre gyűjtünk, hogy hatékonyan kössük össze az adományozókat és a helyi civil közösségeket
TOVÁBB
ÚSZÓINK