Szabó Bálint       

Welcome to the website of Swimathon. It’s a four-week community fundraising campaign and an event on 16th June 2018 having fun together in a swimming pool in Budapest. People like me swim and ask for your support in the campaign for a worthwhile cause close to our heart. Thus, swimmers like me are the “ambassadors” of different exciting community issues. We don’t only train to swim to reach the targeted distance and time in swimming, but also raise money for these programs to come true.

ALL AMOUNTS AT THIS PAGE ARE GIVEN IN FORINTS (HUF), THE HUNGARIAN CURRENCY. 1EUR is approx. 310HUF, 1USD is approx. 267HUF

Szabó Bálint vagyok, Szegeden élek, és 2015 karácsonyán kerültem kapcsolatba a Démétér Alapítvánnyal, ekkor ismertem meg a Démétér Ház történetét. Az egyik legfontosabb ember az életemben, Riki hozott minket össze, akinél 10 évesen súlyos és agresszív autoimmun betegséget diagnosztizáltak, mely miatt mihamarabbi csontvelő-átültetés vált szükségessé. Az volt a terv, hogy a beavatkozás előtt megmutatjuk neki a Démétér Házat, amit addig csak fényképeken látott, és ami nagyon tetszett neki. Nem sikerült. Riki soha nem járt a Démétér Házban. A jó jegyekkel összegyűjtött zsebpénzéből vettünk 20 darab 1000 forintos „téglát” a Démétér Ház bővítéséhez, és akciót indítottunk, hogy azok számára, akiknek sikerül eljutni odáig, nagybeteg gyógyuló kisgyerekeknek és szüleiknek, legyen mindig megfelelő számú szoba. Az elmúlt két évben Rikinek rengeteg követője lett, és születésének 12. évfordulóján leraktuk az új szárny alapkövét. A téglák gyűlnek a Démétér Ház bővítéséhez, és gőzerővel folyik az építkezés. Június 16-án azért fogok úszni, hogy Riki segítségével, sokak támogatásával 2018 nyarán átadhassuk a Démétér Ház új szárnyát.

Amount Targeted:

500000 HUF

Amount Raised:

45000 HUF

Days Left:

1819

MY DONORS

  • Illés Németh Csaba 20000 HUF
  • Kalmár Zoltán Tíbor 15000 HUF
  • Kádas Judit 10000 HUF
    HAJRÁ! Büszke vagyok Rád! ❤️❤️❤️
(1EUR is approx. 310HUF, 1USD is approx. 267HUF)