Merza Péter       

Welcome to the website of Swimathon. It’s a four-week community fundraising campaign and an event on 16th June 2018 having fun together in a swimming pool in Budapest. People like me swim and ask for your support in the campaign for a worthwhile cause close to our heart. Thus, swimmers like me are the “ambassadors” of different exciting community issues. We don’t only train to swim to reach the targeted distance and time in swimming, but also raise money for these programs to come true.

ALL AMOUNTS AT THIS PAGE ARE GIVEN IN FORINTS (HUF), THE HUNGARIAN CURRENCY. 1EUR is approx. 310HUF, 1USD is approx. 267HUF

Belvárosi gyerekként nőttem fel, mégis elválaszthatatlanul kötődöm a természethez. Hivatásomnak tekintem az ember és a környezet közötti harmónia megteremtését, helyreállítását. Egy civil szervezetnél dolgozom a fenntartható jövőért, önkéntesként pedig a világ legnagyobb ifjúságnevelő mozgalmának vagyok aktív tagja. Hiszek az összefogás erejében, mert a közösségeim nélkül én sem lennék ma az, aki vagyok. Most azért úszom, hogy minél több értékes helyi ügy megvalósulhasson. Mottóim egyike ez: “A rossz győzelméhez elég annyi, hogy a jók nem tesznek semmit.

Amount Targeted:

100000 HUF

Amount Raised:

18000 HUF

Days Left:

661

MY DONORS

 • Lukács Réka 2000 HUF
  Hajrá +Pí!
 • Zagyva Katalin 3000 HUF
  Hajrá Péter, egy kedves barátnőmtől:)
 • Daubner ROLAND 5000 HUF
  Sok sikert Peti!!
 • Tikos Máté 3000 HUF
  Két indián találkozik: - Uff! - mondja az egyik. Erre a másik beugrik a tóba, és úszik egy kört. A másik mondja mikor kijön: - Uff! A vizes indián újabb kört tesz a vízben. Mikor kimászik a vízből mondja neki újból a társa: - Uff! Erre a másik: - Uffjál Te is én már ufftam eleget! Hajrá Pí, uff egy jót!

 • Bogdán Judit 2000 HUF
  Hajráhajrá :)
(1EUR is approx. 310HUF, 1USD is approx. 267HUF)