Merza Péter       

Üdvözöllek a Swimathon oldalán! A Swimathon egy négy hetes közösségi adománygyűjtő kampány és egyben egy olyan sokszereplős és jó hangulatú, közösségi esemény, amelyet egy uszodában rendeznek meg. A kampányban olyan emberek úsznak és kérik a támogatásodat – köztük én is – akik ebben a közös játékban most egy-egy izgalmas, civil ügy „nagykövetei”. Mi nem csak úszunk majd a nagy napon, egy vállalt távot és időt megcélozva, de gyűjtünk is ezeknek a programoknak a megvalósulásáért.

Belvárosi gyerekként nőttem fel, mégis elválaszthatatlanul kötődöm a természethez. Hivatásomnak tekintem az ember és a környezet közötti harmónia megteremtését, helyreállítását. Egy civil szervezetnél dolgozom a fenntartható jövőért, önkéntesként pedig a világ legnagyobb ifjúságnevelő mozgalmának vagyok aktív tagja. Hiszek az összefogás erejében, mert a közösségeim nélkül én sem lennék ma az, aki vagyok. Most azért úszom, hogy minél több értékes helyi ügy megvalósulhasson. Mottóim egyike ez: “A rossz győzelméhez elég annyi, hogy a jók nem tesznek semmit.

Ennyit szeretne gyűjteni:

100000 Ft

Jelenlegi felajánlások:

18000 Ft

Hátralévő napok száma:

1740

TÁMOGATÓIM

 • Lukács Réka 2000 Ft
  Hajrá +Pí!
 • Zagyva Katalin 3000 Ft
  Hajrá Péter, egy kedves barátnőmtől:)
 • Daubner ROLAND 5000 Ft
  Sok sikert Peti!!
 • Tikos Máté 3000 Ft
  Két indián találkozik: - Uff! - mondja az egyik. Erre a másik beugrik a tóba, és úszik egy kört. A másik mondja mikor kijön: - Uff! A vizes indián újabb kört tesz a vízben. Mikor kimászik a vízből mondja neki újból a társa: - Uff! Erre a másik: - Uffjál Te is én már ufftam eleget! Hajrá Pí, uff egy jót!

 • Bogdán Judit 2000 Ft
  Hajráhajrá :)